Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Πιάτο κραμάτων αργιλίου >
Τελική επεξεργασία 6061 Τ6 φύλλο αλουμινίου πάχους 4 mm για αεροδιαστημικό υπόβαθρο

Τελική επεξεργασία 6061 Τ6 φύλλο αλουμινίου πάχους 4 mm για αεροδιαστημικό υπόβαθρο

ο μύλος τελειώνει το φύλλο κραμάτων αργιλίου

πιάτο φύλλων κραμάτων αργιλίου 6061 t6

φύλλο κραμάτων αργιλίου πάχους 3mm

Τόπος καταγωγής:

ΚΙΝΑ

Μάρκα:

JBHD

Πιστοποίηση:

ISO,SGS

Αριθμό μοντέλου:

6061

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Αξία:
6061
Θερμότητα:
Ο-H112
Σύνθετο ή όχι:
Είναι κράμα
Δάχος:
0.1mm~200mm
Διάμετρο:
100mm~2000mm
Δείγμα:
Διαθέσιμο
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 τόνος
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
Τυποποιημένη πλόιμη συσκευασία εξαγωγής ή ως απαιτήσεις πελατών
Χρόνος παράδοσης
7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής
T/T, Western Union, L/C, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς
10000 τόνοι το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή:

 

Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 με πάχος 4 mm έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε εφαρμογές αεροδιαστημικού υπόβαθρου.

Τα αεροδιαστημικά υπόβαθρα, επίσης γνωστά ως κιβώτια προσγείωσης, είναι κρίσιμα εξαρτήματα των αεροσκαφών που υποστηρίζουν το βάρος του αεροσκάφους κατά την προσγείωση, την απογείωση και κατά τη διάρκεια του εδάφους.Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 προσφέρει αρκετά βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν κατάλληλο για αυτή την ειδική εφαρμογή.

Πρώτον, το κράμα αλουμινίου 6061 T6 είναι γνωστό για την εξαιρετική αντοχή και αντοχή του.Διαθέτει υψηλή αντοχή στη τράβηξη και μπορεί να αντέξει τα βαριά φορτία και τις πιέσεις κατά τη διάρκεια των λειτουργιών προσγείωσης και εδάφουςΑυτό εξασφαλίζει τη δομική ακεραιότητα και την ασφάλεια του υπόβαθρου.

Δεύτερον, το κράμα αλουμινίου 6061 T6 παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση.συμπεριλαμβανομένης της υγρασίαςΗ ανθεκτικότητα στο διάβρωση του κράματος βοηθά στην πρόληψη της υποβάθμισης και εξασφαλίζει τη μακροζωία του υπόδοσης.

Επιπλέον, το πάχος 4 mm του φύλλου αλουμινίου παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ βάρους και αντοχής.που είναι σημαντικό για τη μείωση του συνολικού βάρους του αεροσκάφους και τη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου.

Επιπλέον, το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμο και μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί στα επιθυμητά σχήματα και εξαρτήματα για τα αεροδιαστημικά υπόστρωμα.Μπορεί να επεξεργαστεί και να μεταποιηθεί αποτελεσματικά, επιτρέποντας την παραγωγή ακριβών και εξατομικευμένων σχεδίων υποδομής.

Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 για εφαρμογές υπόβαθρου αεροδιαστημικού υλικού συμμορφώνεται με τα βιομηχανικά πρότυπα και τους κανονισμούς για την κατασκευή αεροσκαφών.Αυτό εξασφαλίζει ότι το υπόστρωμα πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας, παρέχοντας αξιόπιστη και αποτελεσματική υποστήριξη στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της προσγείωσης και των επιφανειακών επιχειρήσεων.

Συνοπτικά, το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 με πάχος 4 mm είναι μια εξαιρετική επιλογή για εφαρμογές αεροδιαστημικού υπόβαθρου.και η συμμόρφωση με τα βιομηχανικά πρότυπα το καθιστούν ένα αξιόπιστο υλικό για την κατασκευή υποδομών που μπορούν να υποστηρίξουν με ασφάλεια το βάρος του αεροσκάφους κατά την προσγείωση, απογείωση, και ενώ στο έδαφος.

 

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 για εφαρμογές υπόδοσης αεροδιαστημικού εξοπλισμού:

 1. Θερμικά επεξεργαζόμενο: Το κράμα αλουμινίου 6061 T6 είναι θερμικά επεξεργαζόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υποβληθεί σε ελεγχόμενη διαδικασία θέρμανσης και ψύξης για την ενίσχυση των μηχανικών του ιδιοτήτων.Η θερμοκρασία T6 αναφέρεται στη θερμική επεξεργασία του διαλύματος και στην τεχνητή γήρανση.Αυτό το καθιστά κατάλληλο για εφαρμογές που απαιτούν υψηλότερη αντοχή και αντοχή, όπως τα αεροδιαστημικά υπόστρωμα.

 2. Υψηλή αντοχή στην κόπωση: τα υπόστρωμα αεροδιαστημικών οχημάτων υπόκεινται σε κυκλικά φορτία και δονήσεις κατά την προσγείωση και την απογείωση.που του επιτρέπει να αντέχει επαναλαμβανόμενους κύκλους πίεσης χωρίς βλάβηΑυτό εξασφαλίζει την αξιοπιστία και την αντοχή του υπόβαθρου καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργικής του ζωής.

 3. Ζυθοποίηση: Το κράμα αλουμινίου 6061 T6 προσφέρει καλή ζυθοποίηση, επιτρέποντας τη σύνδεση διαφορετικών εξαρτημάτων ή την επισκευή του υπόβαθρου, εάν είναι απαραίτητο.Μπορεί να συγκολληθεί χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, όπως η συγκόλληση με TIG (ειδές αέριο θουλφρένιο) ή η συγκόλληση με MIG (ειδές αέριο μετάλλων), η οποία παρέχει ευελιξία στις διαδικασίες παραγωγής και συντήρησης.

 4. Εργασιμότητα: Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 έχει καλή μηχανική ικανότητα, επιτρέποντας την ακριβή διαμόρφωση και μηχανική επεξεργασία των εξαρτημάτων του υπόβαθρου.και σχηματίζονται σε πολύπλοκα σχήματα, διευκολύνοντας την κατασκευή περίπλοκων σχεδίων υποδομής και εξασφαλίζοντας την κατάλληλη προσαρμογή και λειτουργικότητα.

 5. Χαμηλή πυκνότητα: Το κράμα αλουμινίου 6061 T6 έχει σχετικά χαμηλή πυκνότητα σε σύγκριση με άλλα μέταλλα, όπως ο χάλυβας.που είναι απαραίτητο για τη μείωση του βάρους του αεροσκάφουςΤο χαμηλότερο βάρος συμβάλλει στη βελτίωση της αποδοτικότητας καυσίμου, στην αύξηση της χωρητικότητας ωφέλιμου φορτίου και στη βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

 6. Αντίσταση στη διάβρωση: Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 παρουσιάζει καλή αντίσταση στη διάβρωση, ιδιαίτερα σε ατμοσφαιρικά και θαλάσσια περιβάλλοντα.καθώς εκτίθενται σε διάφορες καιρικές συνθήκες και σε δυνητικούς διαβρωτικούς παράγοντεςΗ αντοχή του υλικού στην διάβρωση βοηθά στην προστασία του υπόβαθρου από την υποβάθμιση και εξασφαλίζει τη μακροχρόνια αξιοπιστία του.

 7. Συμμόρφωση με τα πρότυπα: Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 που χρησιμοποιείται για εφαρμογές υπόγειου τροχού αεροδιαστημικής βιομηχανίας πληροί αυστηρά βιομηχανικά πρότυπα και κανονισμούς.Τα πρότυπα αυτά διασφαλίζουν ότι το υλικό και τα κατασκευασμένα από αυτό εξαρτήματα υποδομής πληρούν τις απαιτήσεις ασφάλειας., τις απαιτήσεις ποιότητας και επιδόσεων που καθορίζονται από τις αεροπορικές αρχές.

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 για εφαρμογές υπόδοσης αεροδιαστημικού εξοπλισμού:

 1. Υψηλή αναλογία αντοχής προς βάρος: Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης φύλλου αλουμινίου 6061 T6 σε αεροδιαστημικά υπόστρωμα είναι η εξαιρετική αναλογία αντοχής προς βάρος.Το T6 δίνει στο υλικό υψηλή αντοχή στη τράβηξηΤαυτόχρονα, το αλουμίνιο είναι σημαντικά ελαφρύτερο από το χάλυβα, με αποτέλεσμα να μειώνεται το συνολικό βάρος του υπόβαθρου.Η μείωση του βάρους συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης καυσίμου και στην αύξηση της ικανότητας ωφέλιμου φορτίου του αεροσκάφους.

 2. Εξαιρετική διαμόρφωση: Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 προσφέρει εξαιρετική διαμόρφωση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί και να διαμορφωθεί σε σύνθετες γεωμετρικές διαστάσεις που απαιτούνται για τα εξαρτήματα του υπόβαθρου.Αυτό περιλαμβάνει την κάμψηΤο υλικό διατηρεί τη δομική του ακεραιότητα ακόμη και μετά το σχηματισμό, διασφαλίζοντας ότι το υπόστρωμα διατηρεί την αντοχή και τη λειτουργικότητά του.

 3. Βελτιωμένη αντοχή στη ρωγμάτωση λόγω κόπωσης: Η ρωγμάτωση λόγω κόπωσης είναι μια κοινή ανησυχία στις αεροδιαστημικές εφαρμογές λόγω κυκλικών φορτίων και δονήσεων.Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 παρουσιάζει αυξημένη αντοχή στην κόπωση, καθιστώντας το κατάλληλο για στοιχεία υπόδοσης που υπόκεινται σε επαναλαμβανόμενους κύκλους άγχους.μείωση του κινδύνου βλάβης κατά τη διάρκεια των πτητικών λειτουργιών.

 4. Καλή θερμική αγωγιμότητα: Η θερμική διαχείριση είναι ζωτικής σημασίας στα αεροδιαστημικά υπόβαθρα για την διάλυση της θερμότητας που παράγεται κατά τη διάρκεια του φρένου και τη διατήρηση βέλτιστων θερμοκρασιών λειτουργίας.Το κράμα αργιλίου 6061 T6 έχει καλή θερμική αγωγιμότηταΑυτό συμβάλλει στην πρόληψη της υπερθέρμανσης και εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία του υπόβαθρου σε διάφορες συνθήκες θερμοκρασίας.

 5. Συμβατότητα με τις επεξεργασίες επιφάνειας: Το φύλλο αλουμινίου 6061 T6 μπορεί εύκολα να υποβληθεί σε επεξεργασία με διάφορες επιφανειακές επίστρωσεις και τελικά για να βελτιωθεί η απόδοση και η αντοχή του.Οι επεξεργασίες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν την ανωδίαση, η οποία βελτιώνει την αντοχή στη διάβρωση και παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα ή βαφή για αισθητικούς σκοπούς.Οι επεξεργασίες επιφάνειας συμβάλλουν στην παράταση της διάρκειας ζωής του υπόβαθρου προσφέροντας πρόσθετη προστασία από περιβαλλοντικούς παράγοντες.

 6. Λύση οικονομικά αποδοτική: Το αλουμίνιο, συμπεριλαμβανομένου του κράματος 6061 T6, είναι γενικά πιο οικονομικά αποδοτικό από άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αεροδιαστημικές εφαρμογές, όπως το τιτάνιο ή τα σύνθετα υλικά.Αυτό το πλεονέκτημα κόστους το καθιστά μια ελκυστική επιλογή για την κατασκευή υποδομής, καθώς επιτρέπει την αποτελεσματική παραγωγή χωρίς να συμβιβάζεται με τις επιδόσεις ή την ασφάλεια.

Τελική επεξεργασία 6061 Τ6 φύλλο αλουμινίου πάχους 4 mm για αεροδιαστημικό υπόβαθρο 0

 

 

 Τελική επεξεργασία 6061 Τ6 φύλλο αλουμινίου πάχους 4 mm για αεροδιαστημικό υπόβαθρο 1


 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ρόλος σπειρών αργιλίου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.