Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Ρόλος σπειρών αργιλίου >
1.0mm πάχος 5005 αλουμινίου coil H34 θερμοκρασία για την οροφή flashing και trim

1.0mm πάχος 5005 αλουμινίου coil H34 θερμοκρασία για την οροφή flashing και trim

10

0 mm πάχος 5005 αλουμινίου

οροφή 5005 αλουμινίου

Τόπος καταγωγής:

ΚΙΝΑ

Πιστοποίηση:

ISO,SGS

Αριθμό μοντέλου:

5005

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ονομασία:
σπείρα αργιλίου 5005
Τύπος:
AISI, JIS, ASTM
Δάχος:
0.2mm~20mm
Διάμετρο:
100mm~3000mm
Τελείωσε.:
Φωτεινός, γυαλισμένος, γραμμή τρίχας, βούρτσα, φύσημα άμμου, ελεγμένο
Ανεκτικότητα:
± 1%
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 τόνος
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
Τυποποιημένη πλόιμη συσκευασία εξαγωγής ή ως απαιτήσεις πελατών
Χρόνος παράδοσης
7-15 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής
T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
10000 τόνος/τόνοι το μήνα
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Το αλουμινένιο κύλινδρο 5005 σε θερμοκρασία H34 έχει σχεδιαστεί ειδικά για εφαρμογές αναβοσβήνειας οροφής και επιφάνειας.καθιστώντας την αξιόπιστη επιλογή για την προστασία των οροφών από την διείσδυση νερού και την ενίσχυση της συνολικής αισθητικής.

 

Με τη θερμοκρασία του H34, αυτό το αλουμινένιο σπείρωμα παρουσιάζει μέτριο επίπεδο σκληρότητας και αντοχής, διασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει τις αυστηρές εφαρμογές στέφων.επιτρέποντας την εύκολη διαμόρφωση και κάμψη για να ταιριάζουν με τις ειδικές απαιτήσεις των εγκαταστάσεων φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής φωτεινής.

 

Το αλουμίνιο 5005 είναι γνωστό για την εξαιρετική αντοχή του στις καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το κατάλληλο για εξωτερική χρήση.και διάφορες καιρικές συνθήκες χωρίς να επιδεινώνεται ή να χάνει τις προστατευτικές του ιδιότητεςΑυτό εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση και ελάχιστη συντήρηση για τα έργα στέγασης.

 

Με τις ακριβείς διαστάσεις και τις στενές ανοχές του, αυτό το περιτύλιγμα είναι διαθέσιμο σε διάφορα πάχους για να ανταποκριθεί σε συγκεκριμένες ανάγκες στέγης.απλούστευση της διαδικασίας εγκατάστασης και διασφάλιση ακριβούς τοποθέτησης.

Είτε πρόκειται για οικιστικές είτε για εμπορικές εφαρμογές στέγης, το αλουμινένιο κύλινδρο 5005 σε υγρασία H34 προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και αξιοπιστία.παρέχει αποτελεσματική προστασία από διείσδυση νερού, βελτιώνοντας παράλληλα τη συνολική εμφάνιση της οροφής.

 

Εδώ είναι μερικές πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το 5005 αλουμινένιο περιτύλιγμα σε H34 θέρμανση για την οροφή αναβοσβήνει και την επιφάνεια:

 1. Αντίσταση στη διάβρωση: Το αλουμίνιο 5005 είναι γνωστό για την εξαιρετική αντοχή του στη διάβρωση, καθιστώντας το εξαιρετικά κατάλληλο για εξωτερικές εφαρμογές.διασφάλιση μακροχρόνιας αντοχής και προστασίας από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης της βροχής, του χιονιού και της έκθεσης σε υπεριώδη ακτινοβολία.

 2. Η αλουμινένια περιστροφή 5005 σε χρώμα H34 προσφέρει μια ελκυστική εμφάνιση που μπορεί να ενισχύσει την οπτική ελκυστικότητα της αναμνηστικής στέγης και του τερματισμού.Μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες επικάλυψεις ή χρώματα για να ταιριάζει με το επιθυμητό χρωματικό σχήμα ή το αρχιτεκτονικό ύφος, παρέχοντας μια συνεκτική και ελκυστική εμφάνιση στο συνολικό σχεδιασμό της στέγης.

 3. Εύκολη διαμόρφωση: Η θερμοκρασία H34 του αλουμινίου 5005 παρέχει καλή διαμόρφωση, επιτρέποντας εύκολη διαμόρφωση και κάμψη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης.Αυτή η ευελιξία επιτρέπει την ακριβή προσαρμογή για να ταιριάζει με τις μοναδικές απαιτήσεις των εφαρμογών φωτισμού και διακόσμησης της οροφής, εξασφαλίζοντας μια ασφαλή και απρόσκοπτη τοποθέτηση.

 4. Ελαφρύ: Το αλουμίνιο είναι ένα ελαφρύ υλικό και το αλουμινένιο περιτύλιγμα 5005 διατηρεί αυτό το πλεονέκτημα.μείωση του συνολικού φορτίου στη δομή της οροφής και διευκόλυνση της ευκολότερης ελιγμών κατά τη διάρκεια της κατασκευής.

 5. Χαμηλή συντήρηση: Η φωτεινή και η επιφάνεια της στέγης που κατασκευάζεται από αλουμίνιο 5005 σε υγρασία H34 απαιτούν ελάχιστη συντήρηση.Συνήθως επαρκεί το τακτικό καθαρισμό με ήπια απορρυπαντικά και νερό για να διατηρηθεί η εμφάνισή του και η απόδοσή του.

 6. Συνεργατικότητα: 5005 αλουμινίου κυλίνδρους σε H34 θερμοκρασία είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα υλικών στέγης που χρησιμοποιούνται συνήθως σε οικιστικές και εμπορικές εφαρμογές.Μεταλλικά πάνελ, ή πλακιδίων, η τροχιά μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με διαφορετικά συστήματα στέγης, εξασφαλίζοντας συμβατότητα και αποτελεσματική απόδοση.

 7. Περιβαλλοντικά φιλικό: Το αλουμίνιο είναι ένα υλικό υψηλής βιωσιμότητας λόγω της ανακυκλώσιμότητάς του.μείωση των αποβλήτων και προώθηση της περιβαλλοντικής ευθύνης στον κατασκευαστικό κλάδο.

- Δεν ξέρω.Εφαρμογή:

Το αλουμίνιο 5005 σε θερμοκρασία H34 χρησιμοποιείται συνήθως για εφαρμογές αναβοσβήνειας οροφής και τερματισμού στην κατασκευαστική βιομηχανία.

 1. Φλας στην οροφή: Η φλας στην οροφή αναφέρεται στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την σφράγιση των αρθρώσεων και των μεταβολών σε ένα σύστημα οροφής, αποτρέποντας την διείσδυση νερού και εξασφαλίζοντας μια αδιάβροχη σφραγίδα.Το 5005 αλουμινίου κύλινδρο σε H34 θέρμανση συχνά σχηματίζεται και διαμορφώνεται σε φλεγόμενα εξαρτήματα, όπως ορίζοντα σταγόναΑυτά τα στοιχεία αναβοσβήνουν στρατηγικά εγκατεστημένα κατά μήκος των άκρων της στέγης, κοιλάδες, καμινάδες, οροφυλάκια,και άλλες ευάλωτες περιοχές για την ανακατεύθυνση του νερού μακριά από κρίσιμα σημεία και την προστασία της υποκείμενης δομής από ζημιές υγρασίας.

 2. Τρίμ: Το αλουμίνιο χρησιμοποιείται για να προσφέρει μια τελική και αισθητικά ευχάριστη άκρη στην οροφή.Συμπεριλαμβανομένων των πλακών φασίαςΟι επιφάνειες αυτές βελτιώνουν την οπτική ελκυστικότητα της οροφής ενώ προστατεύουν επίσης τις εκτεθειμένες άκρες από τα στοιχεία του καιρού.ολοκλήρωση της συνολικής εμφάνισης του συστήματος στέγης.

 3. Εναλλακτικά υλικά: Το 5005 αλουμινίου περιστροφή σε H34 θερμοκρασία χρησιμοποιείται επίσης για την κατασκευή υλικών για το χαντάκι και downspout.και συνδέσεις που εξασφαλίζουν την ορθή αποστράγγιση και διαχείριση του νερούΗ περιστροφή αλουμινίου σχηματίζεται σε ειδικά σχήματα και μεγέθη για να ταιριάζει άψογα με το σύστημα στάθμευσης και κατεβάσεως, παρέχοντας αντοχή και αντοχή στη διάβρωση.

 4. Φωτογραφία κεραμίδας: Η φωτογραφία κεραμίδας, επίσης γνωστή ως λωρίδα εκκίνησης ή πορεία εκκίνησης, εγκαθίσταται στις κεραμίδες της στέγης για να παρέχει μια ασφαλή βάση για την πρώτη σειρά κεραμιδών ή άλλων υλικών στέγης.Το 5005 αλουμινίου περιστροφή σε H34 θέρμανση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή δροσερό φλας ταινίεςΟι λωρίδες αυτές συμβάλλουν στην πρόληψη της διείσδυσης νερού και εξασφαλίζουν την ορθή εγκατάσταση του συστήματος στέγης.

 5. Διακοσμητικές προδιαγραφές: Η ευελιξία της περιστροφής αλουμινίου 5005 σε θερμοκρασία H34 της επιτρέπει να χρησιμοποιείται για διακοσμητικές προδιαγραφές στην οροφή.και διακοσμητικές λεπτομέρειες που προσθέτουν οπτικό ενδιαφέρον και αρχιτεκτονικό χαρακτήρα στο σχέδιο της στέγηςΑυτές οι διακοσμητικές προδιαγραφές που κατασκευάζονται από την περιστροφή αλουμινίου ενισχύουν την συνολική αισθητική της οροφής, παρέχοντας ταυτόχρονα αντοχή και αντοχή στον καιρό.

Αυτές οι ειδικές χρήσεις υπογραμμίζουν την ευελιξία και τη λειτουργικότητα της περιστροφής αλουμινίου 5005 σε θερμοκρασία H34 για εφαρμογές αναβοσβήνειας και τερματισμού οροφής.και αισθητική έκκληση το καθιστούν μια δημοφιλής επιλογή για την προστασία και τη βελτίωση της εμφάνισης των οροφών σε διάφορα έργα κατασκευής.

1.0mm πάχος 5005 αλουμινίου coil H34 θερμοκρασία για την οροφή flashing και trim 0

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Ρόλος σπειρών αργιλίου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 aluminumcoilroll.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.